Over Logopedie GezondPlus

Logopedie GezondPlus maakt deel uit van GezondPlus, een gezondheidscentrum waar nauw samengewerkt kan worden met diverse andere disciplines zoals bijvoorbeeld (orofaciale) fysiotherapie, ergotherapie en andere disciplines binnen GezondPlus.

Mocht u verder nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ons team

Het team van Logopedie GezondPlus bestaat uit twee logopedisten: Isa Thie en Martha Helmerhorst.

fotowebsite.png

Isa Thie

Werkgebieden

  • Stemproblemen
  • (Meertalige) taalontwikkelingsproblemen
  • Neurologische stoornissen (afasie, dysartrie, slikstoornissen)
  • Stotteren

Over mij

Ik ben werkzaam als logopedist sinds 2007. Tevens heb ik klassieke zang gestudeerd aan onder meer het Conservatorium van Amsterdam. Ook heb ik opgetreden als (koor)zangeres en zangles gegeven aan kinderen en volwassenen.

Na mijn afstuderen heb ik in een allround logopediepraktijk kinderen met taalontwikkelingsproblemen en spraakproblemen behandeld. Daarna heb ik op de CVA-revalidatieafdeling van een verpleeghuis gewerkt. Daar behandelde ik afasie, dysartrie en slikstoornissen. Van 2009-2012 heb ik in een ziekenhuis gewerkt, waar ik met zowel volwassenen als kinderen werkte.

Momenteel werk ik zelfstandig in mijn eigen praktijk Logopedie GezondPlus. Daarnaast ben ik twee dagen per week werkzaam als logopedist bij Nieuw Amstelrade, een organisatie die kleinschalige woonlocaties verzorgt voor lichamelijk gehandicapten.

Visie

Uit ervaring weet ik dat mensen met logopedische problemen vaak meer kunnen dan zij zelf voor mogelijk houden. Daarom vind ik het belangrijk om te zoeken naar manieren die het best bij u of uw kind passen om daarmee zoveel mogelijk de eigen kracht te vinden en te ontwikkelen. Eigen inbreng van de cliënt staat hierbij centraal. Dit vraagt van zowel de behandelaar als de cliënt en/of zijn ouders een goede samenwerking en inzet. Een vertrouwelijke relatie opbouwen is één van de pijlers van de behandeling, zodat de client zich veilig voelt om zodoende het maximale uit zichzelf te kunnen halen.

Kwalificaties

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van logopedisten (NVLF) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens ben ik geregistreerd als Afasietherapeut en ben ik gekwalificeerd om stottertherapie te geven.

Cogmed werkgeheugentraining

Als er sprake is van problemen met het werkgeheugen kunt u of uw kind een Cogmed werkgeheugentraining bij mij volgen. Voor alle informatie over het werkgeheugen en deze training verwijs ik u naar de website www.cogmed.nl of www.beterbrein.nl. Deze behandeling is geen reguliere logopedische behandeling en wordt derhalve niet vergoed door de verzekeraar. Een complete werkgeheugentraining bestaat uit aanvangsinterview, startgesprek, trainingslicentie voor zelfstandige werkgeheugentraining gedurende 5 weken, telefonische wekelijkse coaching, afsluitsessie en follow-up na 6 maanden. Deze training kost ongeveer 750 euro incl. BTW.